Оплата і доставка

Оформити замовлення можна за допомогою корзини на сайті магазину LZstamps, або листом на адресу:

zamovlennja(собачка)stampsblog.zgharda.com

Якщо Ваше замовлення з особливими побажаннями і Ви не можете його здійснити через кошик магазину, або у Вас виникли труднощі із оформленням, Ви можете надіслати перелік артикулів товарів звичайним листом. Але для того, щоб зекономити Ваш і наш час ))) і щоб замовлення було прийнято швидко, Вам потрібно вказати наступне:

- бажаний спосіб оплати:

  1. переказ на рахунок/картку ПриватБанку
  2. накладний платіж (при доставці Укрпоштою чи Новою Поштою)

ВАЖЛИВО!!! Всі замовлення оформлені накладним платежем Укрпоштою відправляються лише цінним листом чи бандероллю, тому до суми замовлення включається вартість доставки – 20грн (правила встановлені Укрпоштою).

- бажаний спосіб доставки:

1. Укрпоштою + свою адресу

  • рекомендованим листом (+ 10 або 15грн залежно від об’єму замовлення)
  • цінним листом (+ 20грн)

2. Інтайм + номер складу

3. Нова Пошта + номер складу

Отримавши замовлення, на Вашу пошту прийде підтвердження разом із платіжними реквізитами, а після оплати Ви отримаєте листа з інформацією про відправку Ваших штампів і інші потрібні деталі.

А також можна подзвонити за номером +38(050)24-69-481 і уточнити будь-яку інформацію.

Каталог постійно доповнюється новими товарами, тому якщо Вас цікавлять дизайнерські штампи, але Ви не знайшли цікавих для себе, – рекомендуємо стати нашим постійним читачем, щоб мати змогу одразу ж знайомитись з новими колекціями.

Поділись із друзями :-) / Share with friends
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

17 Comments

  1. Добрый дзень! У Вас замечательные штампы, очень хочется у Вас заказать, но есть одна проблема я живу в Белоруссии…. В скором времени собираюсь во Львов, возможно ли что я оплачу из Бреста , а посылку заберу во Львове через Нову почту?

  2. Копилова Лариса Олександрівна

    Добрий день! Бажаю замовити ваші цікаві штампи. Дуже подобаються текстові та святкові штампи. Успіхів!

  3. Добрый день. У меня есть группа, куда Вы можете добавить свой магазин в альбом, так же мы можем разыграть в нашей группе конфетку от вашего магазина и еще вы можете стать спонсором для одного из наших проектов )
    http://vk.com/club14537180
    http://vk.com/card.making
    http://otkritki-cardmaking.blogspot.com/

    С уважением, Марианна http://vk.com/scrapbooking

  4. Щось не вдається, на жаль, мені зробити замовлення у вас…
    Дуже гарний ресурс!

    • LESIA (administrator)

      Доброго дня, Оля!
      Дякую за гарний відгук, будемо старатись робити його ще кращим.
      Ваше замовлення прийняте. Перевірте будь-ласка свою поштову скриньку, а також папку “Спам”, інколи листи можуть потрапляти туди.

  5. Можно уточнить стоимость обычной пересылки Новой почты, а то у вас указано 20 грн – в случае отправки с другого склада, а с ближайшего к вам?

    • LESIA (administrator)

      За звичайну пересилку Новою Поштою Ви розраховуєтесь в себе на складі. На роздрібні замовлення ця сума зазвичай не перевищує 15-16грн згідно нових тарифів даної компанії. А сума 20грн оплачується додатково за терміновість та додаткові витрати пов”язані з відправкою з іншого складу, де вантажі відправляються щодня, а не тричі на тиждень, як із найближчого до нас.
      Надіюсь, що допомогла Вам зорієнтуватись

  6. Добрый день, я частный предприниматель из г. Горловки у Вас возможен опт?
    Шкиря Ольга

    • LESIA (administrator)

      Доброго дня, Ольга!
      Так, звичайно, ми зацікавлені у співпраці з підприємцями. Детальні умови гуртових закупівель Ви отримаєте на свою поштову скриньку.
      з повагою,
      Леся Клапків

  7. також цікавить опт. мінімальна сума замавлення і все інше?)

  8. Юрчук Ирина Валерьевна

    Назва К-сть Ціна
    Christmas Stamp {SR111b} 13.00грн
    Text Stamp {T157} 17.00грн
    {TRU044a} 29.00грн

  9. Тетяна

    Доброго дня, дуже сподобався Ваш сайт, широкий вибір штампів і аксесуарів для скрапу, в мене таке питання – Ви часом не у Львові знаходитесь, не хочеться переплачувати за доставку – а так могла б одразу оплатити і забрати замовлення.

    • LESIA (administrator)

      Доброго дня, Тетяно!
      Щодо доставки то зі Львова є можливість забирати замовлення самовивозом, проте по часу це буде довше ніж через Нову Пошту чи Укрпошту. Оскільки ми збираємо кілька Львівських замовлень такого типу і доставляємо нашому представникові, а вона вже зможе передати його Вам. Виробництво наразі знаходиться у Івано-Франківський обл.

  10. Галина

    Добрый день!! Увидела Вашу красоту и хочу поинтересоваться… А в Росию можете отправить? Очень хочу себе такую красотень!))))))))))

    • LESIA (administrator)

      Доброго дня, Галино!
      Так, звичайно ми доставляємо товари у країни ближнього зарубіжжя (Росія, Білорусь і ін.) за допомогою Укрпошти. Гарного Вам настрою та чекаємо на Ваше замовлення! )))

  11. Тетяна

    Можна конкретніше: як забрати у Львові папір, висічки, штампи?

    • LESIA (administrator)

      Доброго дня, Тетяно!
      До Львова замовлення з самовивозом відправляються за узгодженням, тобто потрібно телефонувати і дізнаватись, оскільки конкретного графіку відправок нема, просто інколи їде машина, яка може передати товари нашим представникам у Львові.
      Наразі виробництво переїхало до Івано-Франківської області і всі замовлення відправляються службами доставки або Укрпоштою.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>