ВІДГУКИ

У звя”зку з тим, що у Штампувальні вже назбиралось багатенько Ваших відгуків, а єдиного місця, де можна було б висловити власну думку не було. І склалось так, що всі висловлювання розкидані по сайту та різних публікаціях. Саме тому ми вирішили зробити ось таку сторіночку, де кожен зможе написати кілька слів про Штампувальню та нашу продукцію )

 

Поділись із друзями :-) / Share with friends
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

10 Comments

  1. Всем привет.
    Хотела бы оставить свой отзыв о штампах..
    Я в восторге! В неописуемом восторге!
    во-первых, четкие,красивые оттиски. с учетом того,что пользуюсь я только чернилами distress для меня было огромной неожиданностью и просто большущим счастьем то, что чернила на ложатся капельками на штамп, а равномерно и четко)

    Большое спасибо вам за штампы!
    Я в них просто влюбилась!)

  2. Доброго дня!
    Хочу теж подякувати за штампи. Дуже гарна якість і професійний дизайн. Приємно радує ваш широкий асортимент.
    Дякую!

  3. Добрый день!
    Получила сегодня и опробовала штампики – выше моих ожиданий! Красиво, оттиски четкие, аккуратные, детальки проработаны. Спасибо большое за вашу работу=искусство.
    Ольга

  4. Здравствуйте!
    Спасибо вам за штампики, они прекрасные.

  5. Ирина Акушевич

    Здравствуйте! Большое спасибо за присланные штампики! Все очень понравилось, как и мой теперь собственный именной штамп! Так держать!

    • LESIA (administrator)

      Дуже приємно знати, що Вам все сподобалось! Дякую, натхнення Вам та успіхів!

  6. Катерина

    Доброго дня! Шукала я якось, хтоб мені штапмпика зробив. І зовсім випадково попала я на цей сайт. Дуже вразив асортимент! Вирішила зробити замовлення. На цьому етапі можу сказати про високий професіоналізм, бажання допомогти,ввічливість та врахування усіх побажань! Увага приділялася кожній деталі! Це мене вразило! Бо дуже рідко де приділяється стільки уваги одному клієнтові.
    І ось, нарешті, отримала штампи! Це просто диво! Вони такі, тікі!! Дуже якісні, я переживала, що заказала багато, а буде щось таке. Але вони найкращі!!!Дуже дякую за все, особливо за мій іменний штамп, який як ви і обіцяли, прийшов вчасно!!! Натхнення Вам, вдячник клієнтів, нових знайомств та багатенько заказів! Я ваша навіки, замовлятиму тільки у вас!!!!!

  7. Очень приятно было получить заказанный именной штамп, отличного качества! заказала еще, и подруге в подарок. Спасибо большое, процветания Вам и побольше клиентов!!!

  8. Штамп просто фантастичний, якістю задоволена на всі 200%
    Дякую!

  9. Усе дуже сподобалось! Мій штампик на замовлення виготовили так, як я хотіла! Обов’язково буду замовляти ще!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>