ABOUT LZ

Привіт всім, хто завітав до Штампувальні! На дворі весна – природа пробуджується до життя, світ навколо наповнюється новими фарбами, все оживає та розвивається. І саме в ці сонячні дні робить свої перші кроки наш проект “Штампувальня”.

Вона щойно народилася на світ, але як кожна жива істота, довго виношувалась і вимріювалась у лоні своїх батьків. Сьогодні вона дивиться довкола цікавими, широко розплющеними оченятами і чекає знайомства з кожним із Вас. Вона буде рости і розвиватися, знаходитиме друзів і розділятиме з ними свої радості та забави. Святкуватиме Різдво, Паску, День Народження та багато інших подій, які розмальовують наші будні кольоровими фарбами і прикрашають життя немов коштовні намистинки.

З плином часу Штампувальня змінюватиметься та дорослішатиме, адже у неї будуть найкращі в світі вчителі – Ви! Так-так, адже кожен з Вас володіє унікальним досвідом та вміннями, якими Ви так щедро ділитесь на сторінках своїх блогів та сайтів! Кожен з Вас приносить у цей світ щось по-своєму прекрасне і неповторне, щось, що робить усіх нас добрішими та відкритішими.

Всі ми народжуємось для любові, так і наш новий проект шукатиме підтримки не лише у своїх батьків, а і у Вас, любі читачі. А ми із Штампувальнею, в свою чергу, намагатимемось ніколи Вас не розчаровувати!

Проект “Штампувальня” – це блог першого українського виробника штампів та товарів для скрапбукінгу та картмейкінгу ТМ “Зґарда”® (ТМ “Zgharda”®), тобто для виготовлення листівок ручної роботи, оформлення фотоальбомів, подарунків та багато чого іншого, де можна застосувати папір, штампи та свою безмежну фантазію!

Поділись із друзями :-) / Share with friends
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

7 Comments

  1. Вперше зайшла на ваш сайт, та приємно вражена!!!! Адже нарешті можна замовити цікаві дизайнерськіштампи в Україні :)

  2. Людмила Кольцова

    Ваші роботи вражають, дуже гарні!

  3. Світлана Засєкіна

    Доброго дня! Ваш проект чудовий! Якось побачила ваші штампи на сайті одного із скрап-магазинів, мені сподобалось, але я загубила адресу того сайту, тому вирішила погуглити і все ж знайшла вас! Дуже з цього рада, і вже замовила декілька чудових україномовних штампів! Так тримати! Буду чекати нових штапів. Лише маю одне запитання до вас, як можна стати постійним читачем, чи підписатися до оновлень, не хочу нічого пропустити!
    Дякую!

    • LESIA (administrator)

      Дякую Світлано за чудовий відгук! Мені дуже приємно знати, що займаюсь не лише улюбленою справою, а й корисною та потрібною вам. Дя того щоб стати нашим постійним читачем Ви можете додати нас до своїх кіл у Google+, або ж скористатись одним із запропонованих у цій статті способів We and Blogger
      У нас попереду дійсно багато новинок )))
      Натхнення Вам та успіхів!

  4. Людмила

    Скажите пожалуста а можно где то посмотреть видео как работать с штампами. я новичок, и не совсем знаю как. Спасибо.

  5. Очень понравились многие штампы. Оригинальные, нежные. В каждой работе чувствуется любовь. Желаю вам процветания и больше талантливых клиентов.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>